Innovaatiovalmennus sote-ammattilaiselle 14.8.2018 Oulussa

Innovaatiovalmennus sote-ammattilaiselle 14.8.2018 Oulussa

Terveydenhuoltoon syntyy nyt teknologisia innovaatioita kiihtyvällä vauhdilla. Sote-ammattilaisen työ tulee lähivuosina kokemaan suuren murroksen sillä terveyden innovaatiot mullistavat alaa ennennäkemättömän nopeasti. Ala on suuressa kehittämisen paineessa myös sen vuoksi, että terveydenhuollon volyymien kasvaessa kustannukset tulevat väistämättä nousemaan. Nykyisten toimintamallien tilalle joudutaan väistämättä keksimään uusia ja tehokkaampia tapoja.

Alan ammattilaisille tämä kaikki on kuitenkin uutta, sillä terveydenhuollon alalla innovaatio- ja kehittämistaidot eivät kuulu peruskoulutukseen. Moni terveydenhuollon ammattilainen tulee jatkossa tarvimaan entistä enemmän uudenlaista ammattitaitoa eli taitoa ratkaista ongelmia ja hyödyntää esimerkiksi teknologian tarjoamia keinoja tehdä asioita nopeammin, tehokkaammin tai yksinkertaisemmin. 

Kehittäminen ei aina tarkoita rakettitiedettä, eikä se ole vain insinöörien hommaa. Monilla yllättävän pienillä ja yksinkertaisilla asioilla voi luoda innovatiivista kehittämisen kulttuuria terveydenhuollon organisaatioon.

Terveydenhuollon innovaatiotoiminta on aivan yhtälailla sote-ammattilaisen hommaa, sillä juuri he tuntevat potilaiden ja asiakkaiden tarpeet paremmin kuin kukaan muu.

Juuri nyt on oikea aika heittäytyä uteliaasti ja rohkeasti mukaan luomaan terveydenhuollon tulevaisuutta. Jokainen voi oppia ratkaisemaan ongelmia ja kehittämään uusia tuotteita ja palveluita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialalle. Innovaatiotaitojen oppiminen ei ole vaikeaa. 

Jos kiinnostuit, tule uutuusvalmennukseen oppimaan mitä konkreettista ja käytännönläheistä sinä voit tehdä, oppiaksesi innovoimaan ja tuodaksesi innovatiivista kulttuuria omaan organisaatioosi sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialalla. 

Kenelle tarkoitettu: 
• sote-alan esimies- tai asiantuntijatehtävissä toimiville
• muille aiheesta kiinnostuneille sote-ammattilaisille. 

Esitietovaatimukset:
• Ei koulutus- tai esitietovaatimuksia. Koulutuksessa tunnistat oman lähtötilanteesi innovaattorina ja viet osaamistasi eteenpäin omasta lähtökohdasta.
• Olet tervetullut uteliaana ja juuri sellaisena kuin olet. 
• Tämä työpaja on intensiivinen ja siihen otetaan maksimissaan 10 henkilöä. 

Kuka kouluttaa: 
• Eeva Kiuru (Dipl. ins, AmO) on keksijä, tuotekehittäjä, innovaattori ja asiantuntijayrittäjä, joka on kouluttanut ja innostanut satoja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia mukaan innovaatio- ja tuotekehitystoimintaan. 
• Eeva on valmentaunut innovaatiotaitoja lukuisille sote-ammattiryhmille kätilöistä ylilääkäreihin ja radiologeista fysioterapeutteihin ja apulaisosastonhoitajiin. 
• Eevan läsnäoleva ja toiminnallinen valmennustyyli saa aikaan omakohtaisia tuloksia jokaiselle osallistujalle. 

Mitä opit koulutuksessa:
• tietoa sote-innovaatiokulttuurin peruskäsitteistä ja työkaluista
• taitoa havaita ongelmia, viedä omia ideoita eteenpäin ja luoda uutta minimituotteen avulla
• käytännönläheistä kehittäjän asennetta kekseliäisyyteen ja ongelmanratkaisuun.

Seuraava 4 tuntia kestävä koulutus pidetään 14.8.2018 Oulussa.

Kiinnostuitko? Lisätietoa koulutuksesta löydät täältä

Tervetuloa mukaan.