Kolme vinkkiä terveysteknologian ja -innovaatioiden superviikkoon

Terveysteknologian kehittäjät sekä alan vaikuttajat ja päättäjät kokoontuvat ensi viikolla Helsinkiin. Helsingin Messukeskuksessa pidettävä HIMSS Europe 2019 & Health 2.0 -konferenssi tarjoaa useita mielenkiintoisia rinnakkaisia ohjelmapolkuja. Olen poiminut ohjelmapaljoudesta kolme omasta mielestä kiinnostavinta aihetta.

Read More
Ketterää kouluttamista ja Cooperin testejä - yhteenveto 2018

Vuodenvaihde on luontevaa aikaa tehdä yhteenvetoa menneestä ja reflektoida omaa tekemistä. Tässä tiivistelmässä on mukana sekä yrityksen tärkeimmät tekemiset, myös yhden yrittäjän resepti omasta fyysisestä kunnosta ja henkisestä tasapainosta huolehtimiseen.

Read More
Terveyden innovaattorin tapahtumakalenteri 2019

Ainakin tapahtumien valossa tästä vuodesta 2019 näyttää tulevan vahvasti terveyden innovaatioiden vuosi.

Alan toimijat järjestävät jälleen kymmenittäin sekä vanhoja tuttuja tapahtumia, että myös ison joukon uusia seminaareja, webinaareja ja muita mahdollisuuksia verkostoitumiseen, asiakkaiden kohtaamiseen, rahoituksen hankkimiseen ja hyvinvointia edistävien innovaatioiden esittelemiseen.

Kokosin yhteen tapahtumakalenterin sosiaali- ja terveydenhuollon innovoinnista kiinnostuneille. Ensimmäisenä listasin mielenkiintoisia Suomessa järjestettäviä tapahtumia ja heti perään muutamia maailmalta poimittuja tärppejä.

Read More
Palvelukseen halutaan: Innovatiivinen sosiaalityöntekijä

Kiva rekryilmoitus hyppäsi eilen silmiin Facebookissa:

“Etsimme tiimimme täydentäjäksi rohkeaa ja verkostoituvaa innovaattoria, jolla on uusia ja raikkaita ajatuksia palvelujen kehittämiseen."

Voisi kuvitella, että ilmoituksella haettiin johtotason henkilöä tuomaan innovatiivista visiota organisaation toimintaan? Tai innokasta palvelukehittäjää teknologiayritykseen?

Näin ei ollut. Rekryilmoituksella haettiin lastensuojelun sosiaalityöntekijää Oulunkaaren alueelle.

Read More