Terveysteollisuuden rahoitustapahtuma JPM18:n livestream suoraan Piilaaksosta

Terveysteknologian rahoittajat jälleen koolla Piilaaksossa.

Vuosittain tammikuussa järjestetään San Franciscossa kovan luokan rahoittajatapahtuma J.P. Morgan Healthcare Conference. Alkava tapahtuma on järjestyksessään 36. eli lyhyesti JPM18.

Kysessä on maailman laajin terveysalan investoritapahtuma ja se pidetään 8.-13.1.2018.

Paikalle saapuu valtava joukko terveysalan rahoittajia ja vastaavasti rahoitusta hakevia yrityksiä. Osallistujia on yhteensä n. 9000, joista peräti 4000 on investoreita.

Itse JPM-tapahtumaan pääsy on rajattu vain tarkkaan valikoidulle kutsuvierasjoukolle. Varsinaisen ydintapahtuman ympärille on syntynyt myös valtava joukko muita tapahtumia. Viikon aikana järjestetään JPM:n imussa kymmenittäin erilaisia terveys-rahoitus-teemaan liittyviä oheistapahtumia.

Ystäväni kautta sain kuulla, että joihinkin JPM18:n esityksiin on tajolla myös maksuton webcast-yhteys. Eli nyt tarjoutuu kaikille mahdollisuus virtuaaliseen vierailuun tapahtumassa.

Jos siis kiinnostaa minne suuntaavat pääomasijoittajien miljardit, ja mitkä ovat alan kuumimmat sijoituskohteet, niin kannattaa käydä kurkkaamassa livestriimausta.

Webcastin seuraaminen vaatii rekisteröitymisen sivustolle (maksuton). Sieltä löydät myös tapahtuman agendan, webcastina lähetettävät osuudet sekä tietoa terveysalan rahoituksesta.  

Tapahtuman twiittejä kannattaa myös seurata aihetunnisteella #JPM18.