Generatiivinen tekoäly tuli sote-alalle - kokeilujen vuosi kannusti oppimaan yhdessä

Tasan vuosi sitten tein uteliaana ensimmäiset keskustelevan tekoälyn kokeilut. Kirjoittelin ja ihmettelin kokeiluja myös LInkedIn-verkostolleni.

Mitä on tapahtunut vuoden aikana omassa työssä?

Generatiivinen tekoäly on tullut vauhdilla olennaiseksi osaksi omaa työtä, uudeksi jokapäiväiseksi työkaveriksi, draftaajaksi, sparraajaksi, assariksi, esitysten kuvittajaksi jne. Rooleja on monia.

Tekoälyn ennennäkemättömän helppo käyttötapa - ohjaus luonnollisella kielellä - on mullistanut kaiken sen mitä itse opetan palvelukehittämisestä, palvelumuotoilusta, tuotteistamisesta, uuden kokeilemisesta, teknologian hyödyntämisestä ja innovatiivisen toimintaympäristön luomisesta. Kaikki koulutussisällöt on päivitetty ja sisältävät tekoälynäkökulman ja usein myös demon.

Yhdessä verkoston kanssa olemme luoneet Tekoälyn hyödyntämisen huoneentaulun sote- ja hyvinvointialalle.

Olen perustanut aiheesta kiinnostuneiden sote-alan tekoälysoveltajien LinkedIn-ryhmän oppien jakamiseen ja kokeilemiseen.

Olen saanut pitää ensimmäiset keynote-puheenvuorot ja koulutukset aiheesta Generatiivisen tekoälyn hyödyntäminen sote- ja hyvinvointialalla. Tämä lähti oikeastaan siitä että olisin halunnut käydä sellaisen koulutuksen, mutta kun sellaista ei ollut niin tein sen sitten itse.

On tosi kivaa olla mukana sanoittamassa tätä kaikkien meidän elämää mullistavaa teknologiamurrosta. Olen tosi kiitollinen kaikille, jotka ovat jakaneet omia oppejaan ja vinkkejään, koska yksin tätä ei kukaan opi.

Miten generatiivinen tekoäly on muuttanut sinun työtäsi?

Kohti seuraavaa tekoälyvuotta ja sen yli 🤣

#tekoäly

#ai#mindblowing

#terveydeninnovaattorit

#sote

#muutos