Osaaminen tuotteeksi -valmennuspilotti käynnistyy marraskuussa

Osaaminen tuotteeksi -valmennus käynnistyy marraskuussa 2018

Merkityksetön oravanpyörässä suorittaminen ahdistaa yhä useampaa työssäkäyvää. Joillakin ahdistusta aiheuttaa työ- ja perhe-elämän yhteensovittaminen. Leipätyö tuntuu turvalliselta ja säännöllinen kuukausipalkka on tosi mahtava asia, mutta jotain "omaa juttua" haluaisi alkaa kehittää siinä palkkatyön rinnalla.

Toisilla taas saattaa työura olla jo siinä vaiheessa, että työvuosia ja osaamista on jo kertynyt, mutta silti uralla ei oikein etene. Oma osaaminen jää jotenkin piiloon. Tai sitä ei itse osaa tuoda esiin. Tuntuu, että kokemusta ei arvosteta, ja ikärasismikin nostaa päätään. Itseluottamus ja usko omiin kykyihin ja taitoihin kaipaa vahvistusta. 

Moni meistä haaveilee, että uskaltaisikin lähteä kehittelemään jotain ihan omaa juttua liiketoiminnaksi palkkatyön rinnalle. Omaan osaamiseen ja mielenkiintoon pohjautuvan liiketoiminnan pyörittäminen on houkutteleva ajatus, mutta moni ei oikein tiedä miten ja mistä sen voisi aloittaa?

Yhä useampi työssäkäyvä haluaisi enemmän merkityksellisyyttä työelämäänsä. Haluaisimme vaikuttaa oman työn sisältöön ja käyttää kykyjämme monipuolisemmin. Haluaisimme myös, että työssä voisi olla aidosti hyödyksi ja edistää meille tärkeitä asioita.

Tutkija Frank Martelan mukaan nämä ovat juuri ne asiat, joiden kautta työn arvokkuus ja merkityksellisyys syntyvät: mahdollisuus toteuttaa itseään ja mahdollisuus tehdä työnsä kautta jotain hyvää.

Myös moni eläkeikää lähestyvä asiantuntija harkitsee sivutoimisen yrittäjyyden aloittamista sekä mielen virkistykseksi että taloudelliseksi lisätulonlähteeksi. Tai omaksi varasuunnitelmaksi.

Voisiko omasta osaamisestasi kehittää tuotteita, palveluita ja liiketoimintaa, jotka toisivat sinulle paitsi merkityksellisyyttä, myös menestyvää liiketoimintaa?

Marraskuussa aloittaa 10 hengen Osaaminen tuotteeksi -valmennuksen pilottiryhmä. Jos aihe kiinnostaa, tutustu valmennukseen täältä ja hae mukaan.

 

Osaaminen tuotteeksi (TM) on 10 viikon valmennusohjelma, joka tähtää oman osaamisen tunnistamiseen ja kaupallistamiseen tuotteiksi ja  palveluiksi.